In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Letroit Parquet

Letroit Parquet

Kwaliteit in parket- en plankenvloeren om op te wonen, te leven en te werken.

Lamelparket

Lamelparket

Lamelparket is het meest verkochte parket. Reden hiervoor is dat lamelparket ook wel kan worden gezien als een goedkope vervanging van het traditionele parket.
Lamelparket bestaat uit twee delen. Het bovenste gedeelte (de toplaag) is gemaakt van massief hout en is veelal 4 tot 6 mm dik. Het onderste gedeelte (de onderlaag) bestaat uit geselecteerd naaldhout, MDF of spaanplaat, en is veelal 12 tot 14 mm dik.
De samengestelde delen worden in de fabriek tot een geheel verlijmd.
Lees verder  

Traditioneel parket

Traditioneel parket

Traditioneel parket bestaat uit massieve vloerdelen. Deze zijn te leveren in diverse diktes en breedtes. Traditionele vloerdelen worden veelal volledig op de bestaande vloer verlijmd zodat de vloer bij krimpen en uitzetten vlak blijft.

Lees verder  

Plankenvloeren

Plankenvloeren

Plankenvloeren bestaan volledig uit hout. De dikte van de plank varieert meestal van 18 tot 22 cm. De planken zijn aan alle zijden voorzien van een messing en groef.

Lees verder  

Laminaat

Laminaat

Een laminaatvloer is een goedkoop alternatief voor de parket- en plankenvloeren. Door het aanbrengen van de juiste ondervloer, kan zelfs worden gezorgd dat het klinkt alsof u over een houtenvloer loopt.
Lees verder  

Afwerking van de vloer

Afwerking van de vloer

Een parket- of plankenvloer kan worden afgewerkt met lak, olie of was.

Lak
Door uw vloer af te werken met lak, krijgt u vloer een slijtvaste toplaag. Deze toplaag is vrijwel ondoordringbaar, maar zorgt wel dat uw vloer kan ademen. Door het gladde opvlakte is vuil gemakkelijk van uw vloer te verwijderen. De laklaag kunt u door het aanbrengen van een polisch extra beschermen. Tegenwoordig zijn er naaste de bekende glanzende lakken ook veel goede matte lakken te vinden. Letroit Parquet adviseert u graag hierover!

Lees verder  

Onderhoud

Onderhoud

Klein onderhoud

Om uw vloer in topconditie te houden, biedt Letroit Parquet u de mogelijkheid deze jaarlijks te voorzien van een kleine onderhoudsbeurt. Dit houdt in dat de vloer helemaal wordt schoongemaakt en wordt voorzien van een nieuwe polisch, olie of waslaag.
U heeft al een kleine onderhoudsbeurt vanaf 8,00 per m2!


Lees verder  

Tips

Tips

Hout werkt altijd onder invloed van warmte en vocht, hierdoor is klimaatbeheersing (het op peil houden van de relatieve luchtvochtigheid (RLV) en temperatuur) van groot belang.

Door regelmatig te stofzuigen met een zuigmond voorkomt u slijtage door vuil en zand.


Lees verder  

Letroit Parquet

Kwaliteit in parket- en plankenvloeren
om op te wonen, te leven en te werken.Drielanden te Harderwijk